Annons: Innehåll från Hogia

Innehåll från Hogia

HR-experter bjuder på kunskap inför det nya året

Det händer mycket inom lön- och HR-området just nu. För att ge en värdefull kunskapsboost till alla lönespecialister inför det nya året anordnar Hogia ett digitalt och kostnadsfritt seminarium – KompetensdagsNytt lön/HR. Här ges möjligheten att fylla på med insikter att ta med sig rakt in i den egna verksamheten.

När vi lämnar 2020 bakom oss och går in i 2021 kan det vara en god idé att tanka ny kunskap och skapa en stabil grund att stå på inför kommande utmaningar. Därför håller Hogia den 28 januari en digital upptakt till sitt årliga event Kompetensdagarna. Satsningen kallas KompetensdagsNytt lön/HR och ska fungera som en lättillgänglig kunskapsboost för alla som arbetar med löner och HR-frågor.

– Vi kände att vi ville genomföra en mindre variant av Kompetensdagarna redan nu. Vid årsskiftet är det en del lagkrav som träder i kraft och vi vill dela med oss av vår kunskap kring dessa nu när det är högaktuellt, säger Sara Janson, HR-expert på Hogia och en av talarna på KompetensdagsNytt lön/HR.

Seminariet är digitalt, livesänt, kostnadsfritt och öppet för alla. Under en timme kommer Sara Janson och Erik Douglasson, också HR-expert på Hogia och talare på KompetensdagsNytt, tillsammans med moderatorn Maria Strahl Johansson att guida deltagarna genom de viktigaste nyheterna inom lön och HR. Några teman som kommer att beröras är LAS, coronaåtgärder, Collectumrapportering och nyheter från Skatteverket. De som vill kan också få en kort genomgång av Hogias nya lösningar.

– Som lönespecialist eller HR-ansvarig har man mer eller mindre en servicefunktion. Du ska kunna stötta din organisation när det gäller dessa viktiga områden och svara på frågor från chefer och medarbetare. Därför kan det kännas väldigt tryggt att då och då få en uppfräschning i vad som gäller och vad som är på gång, säger Erik Douglasson.

– Kanske har ni lämnat ett år bakom er där det uppstått problem kring löneprocessen. För att undvika att de där missarna händer igen är det en god idé att stå stadigt redan när det nya året börjar, säger Sara Janson.

Hogias Kompetensdagar lön/HR, som i snart tio års tid arrangerats i början på varje nytt år, har flyttats fram till den senare delen av våren på grund av coronapandemin. För den som deltar i KompetensdagsNytt lön/HR i januari ges ett rabatterat pris på Kompetensdagarna. Sara Janson berättar om ett lovande engagemang kring den digitala upptakten – de redan anmälda deltagarna är positiva till det nya formatet.

– Vi har märkt ett stort intresse för det här seminariet, vilket jag tror beror på att det är så lättillgängligt. Som lönespecialist eller HR-chef behöver du inte åka iväg för att få den här viktiga uppdateringen redan nu, och det handlar bara om en timme. Det gör att fler kan ta tillfället i akt och nyttja möjligheten, konstaterar Sara Janson.

Vill du delta i KompetensdagsNytt lön/HR? Anmäl dig här redan i dag.

Publicerad: fredag 22 januari, 2021