Kick-off

3X konferens
– välj mellan Sverige, Danmark och Norge.

Tre fantastiska konferenshotell som bjuder på inspirererande miljöer och perfekt service.

1. Köpenhamn: Hamna rätt

För att komma till Hotel Copenhagen Island går du över en bro som påminner inte så lite om Ponte Vecchio i Florens – den leder från hamnen i Vesterbro till ett modernt hotellkomplex designat av arkitekten Kim Utzon. Hotellet ligger alldeles i närheten av Fisketorvet Shoppingcenter i området Kalvebod Brygge nära Köpenhamns centrum.

Vilket rum du än hamnar i har du utsikt över hamnen.

Adress: Kalvebod Brygge 53, Köpenhamn, copenhagenisland.se

2. Västerås: Håll ångan uppe

Ett hundra år gammalt ångverk förvandlades till ett lyxigt hotell – ångkraftverket vid Mälaren i Västerås var en gång i tiden en av landets största energi-producenter.

The Steam Hotel är ett 18 våningar högt hotell med 227 rum i industriromantisk stil. Här finns ett 800 kvadratmeter stort spa, restauranger, barer, utomhusterrasser med milsvid utsikt över Mälaren och konferensmöjligheter för 550 personer.

Adress: Ångkraftsvägen 14, Västerås, steamhotel.se

3. Oslo: Kriminellt bra

The Thief ligger på Tjuvholmen, en ö som övertogs av rånare och prostituerade på 1800-talet.

Den i dag ombyggda ön är numera Oslos nya kulturcentrum. The Thiefs närmaste granne är Astrup Fearnley Museum of Modern Art, designat av Renzo Piano. Hotellets ägare är den inte obekante Petter Stordalen som också råkar vara privat sponsor för museet. Hotellets spa är Oslos största.

Adress: Landgangen 1, Oslo, thethief.com

Publicerad: fredag 16 februari, 2018