LYSSNA!

Förändra med nudging

Tommie Cau träffar beteendestrategen LInda Lindström, i ett samtal om hur man förändrar beteenden för att skapa de resultat man vill ha. Men också vilka de konkreta verktygen är – och hur nudging kan tillämpas och hjälpa i områden som rekrytering, säkerhet, hållbarhet och varför medarbetarundersökningar är bristfälliga.

Linda Lindström är nationalekonomen som blev beteendestrateg och proffs på att förstå och förändra människors beteenden. Hon är medgrundare av Beteendelabbet, som med psykologi, design och experimentella metoder gör världen till en bättre plats. Hon är erkänd nudgingexpert, frekvent anlitad föreläsare och medförfattare till boken Nudging i praktiken. 

Lyssna nedan.

Avsnittet finns också på Apple Podcast och Spotify.

Publicerad: torsdag 24 september, 2020