Johan Segergren och Zorica Bodiroza.

FRÅGA FORSKAREN!

Digital omställning

I avsnitt 21 träffar Zorica och Johan den inspirerande forskaren Charlotta Kronblad. Charlotta är juristen som efter flera år i juristbranschen valde att återvända till akademin och Chalmers i Göteborg.

Hon har de senaste åren forskat om digitalisering och AI kopplat till just juristbranschen. 

I avsnittet diskuterar vi hur den digitala utvecklingen sker i en konservativ bransch, som juristbranschen är. Vi pratar även om vad du som ledare eller aktiv inom HR behöver tänka på för att få till en givande och effektiv utvecklingsprocess inom tech-området. Charlotta bjuder även oss lyssnare på mindre lyckade digitala satsningar samt vad hon ser kommer härnäst inom detta viktiga och intressanta område.

Lyssna här:

Publicerad: torsdag 27 maj, 2021