Johan Segergren och Zorica Bodiroza.

FRÅGA FORSKAREN!

Utvecklingen ställer krav på HR

Fråga Forskaren-podden firar ett år genom att återse sin första gäst, Stefan Tengblad, Sveriges första professor inom Human Resource Management. Stefan är verksam på Centrum för Global HRM-forskning vid Göteborgs universitet.

I detta avsnitt får vi Stefans syn på vad som händer i våra organisationer och hur HR påverkas. Pandemin har snabbat på utvecklingen inom många områden. Stefan berättar också vilka nya områden som det kommer att forskas inom. Avsnittet inleds med att Johan och Zorica tillsammans med Lena Bjurner, vd/generalsekreterare för Sveriges HR Förening, reflekterar kring första året med podden Fråga Forskaren.

Lyssna här:

Publicerad: måndag 5 juli, 2021

 

Stefan Tengblad. Foto: Malin Tengblad