41 procent av cheferna upplever stress och trötthet som påverkar relationen.

Inspo

Ligger lågt

Bli chef – bli sämre på kärlek… Nja, fullt så drastiskt behöver det kanske inte vara. Eller?

Bli chef – bli sämre på kärlek… Nja, fullt så drastiskt behöver det kanske inte vara. Men faktum är att när Tidningen Chef undersökte svenska chefers välbefinnande och kärleksvanor så var det rätt alarmerande resultat man kom fram till. Stress och trötthet efter långa arbetsdagar skapar problem. 41 procent av cheferna i undersökningen säger att deras sexliv har blivit sämre sedan de blev chefer. Det går också att utläsa ur resultaten att chefer har mindre sex än svensken i genomsnitt. 46 procent av cheferna har sex en gång i veckan eller mer, jämfört med 64 procent för befolkningen i stort.

Har ditt sexliv blivit bättre eller sämre sedan du blev chef?

Diagram
Publicerad: tisdag 11 januari, 2022