Lena Bjurner, generalsekreterare på Sveriges HR Förening.

Hej HR!

Bristen på talanger – hur tacklar vi utmaningen?

Veckans gäst i Hej HR! är Helene Hasselskog som är CHRO på Sweco, ett av Europas ledande konsultföretag inom arkitektur och teknik.

Största delen av Swecos uppdrag i dag handlar om att få till en hållbar framtid. Men vad innebär det för HR när det finns för få ingenjörer i Europa i förhållande till de samhällsutmaningar vi står inför?

Tillsammans med Lena Bjurner, generalsekreterare på Sveriges HR Förening, blir det ett samtal om bland annat vikten av ett bra ledarskap, tillit, kapabilitet, ett attraktivt erbjudande till medarbetarna och hur man hittar talangerna.

Lyssna här!

Avsnittet släpptes 16 september 2022

Publicerad: måndag 3 oktober, 2022
helene hasselskog
Helene Hasselskog, CHRO på Sweco.