Simon Elvnäs är föreläsare och forskare vid Kungliga tekniska högskolan i Stockholm.

FRÅGA FORSKAREN!

Simon Elvnäs: Att våga prova

I detta avsnitt av Fråga Forskaren gästas Johan och Zorica åter av Simon Elvnäs från KTH. Simon var med i Fråga Forskarens första säsongen och det avsnittet är poddens mest lyssnade hittills.

Samtalet utgår från Simons forskning och bok Effektfull där vi får ta del av vilka beteenden som vi behöver se mer av för att få till bra och effektfulla möten. Vikten av att skapa strukturer för att kunna jobba mer proaktivt, planerat och strukturerat i syfte att minska otydlighet och negativ stress. Hur får vi till ett medvetet ledarskap där ledare och medarbetare stället för att göra mer av allt, gör mindre och rätt. 

Lyssna här:

Avsnittet släpptes 20 oktober 2022

Publicerad: torsdag 20 oktober, 2022