Zorica Bodiroza tillsammans med Johan Segergren.

FRÅGA FORSKAREN

Säsongsavslutning: Därför är det viktigt med reflektion

Något som varit lite av en röd tråd genom säsongens Fråga forskaren är behovet som vi människor har av att reflektera för att lära.

Johan och Zorica bestämde sig därför att inte bara prata om vikten av reflektion tillsammans med andra utan göra precis det, reflektera. Tillsammans med HR-föreningens generalsekreterare/vd Johanna Flanke ser de tillsammans tillbaka på den gångna säsongen, delar med sig av sina insikter och inte minst passar på att tacka alla fantastiska forskare i vårt land för det de gör varje dag för att utveckla HR/People-området och med det svenskt näringsliv och samhälle. Vi säger tack och glad sommar och på återhörande i september!

Publicerad: torsdag 15 juni, 2023