Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Drömarbetsgivaren – de 10 budorden för att få medarbetare att vissla hela vägen till jobbet

22 maj, 2018 | 08:00 - 10:00

På detta pass får du inspiration, modeller och tips för hur du kan bli en drömarbetsgivare. Kom och lyssna på författaren bakom succéboken Drömarbetsgivaren.

  • VARFÖR är det helt affärsavgörande att vara en drömarbetsgivare?
  • HUR kan ni bli en drömarbetsgivare?
  • VAD är framgångsreceptet för de som redan är en drömarbetsgivare? Vad kan ni lära er utav dem?

Idag är det fullt möjligt och ganska enkelt att kopiera en mängd modeller för hur team eller organisationer kan bli mer framgångsrika. Allt går att kopiera, utom en enda sak: de som driver din organisation och som är din allra viktigaste tillgång – medarbetarna. De är faktorn med störst potential att bli er organisations unika konkurrensfördel. Förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att nå goda resultat. De kommande årens stora pensionsavgångar och bristen på rätt kompetens i många sammanhang gör inte saken lättare. Om inte du som chef behandlar dina medarbetare som din största tillgång, vem ska då göra det? På seminariet kommer ni att få inspiration samt verktyg på hur ni kan bli en drömarbetsgivare.

Om Svante Randlert:

  1. En av Europas mest bokade talare inom ämnet. Han genomför över 130 föredrag per år. Under 2017 talar han bl.a. på World Employer branding Day i Budapest, HR Summit i Amsterdam, Stora ledarskapsdagen, HR Dagarna, Leadership Day, Passion for HR m.fl.
  2. Han är en av enbart fyra personer, bland närmare tusen föreläsare, som fått maxbetyget 5.0 av en hel publik hos Sveriges största chefsnäverk Close.
  3. Arbetar idag som Business & People Advisor på Academic Work. En organisation med nöjdast kunder de 7 senaste åren enligt SKI, samt framröstad till Sveriges bästa arbetsgivare 2017 inom servicesektorn av Netsurvey

Arrangör

Sveriges HR Förening
Visa Arrangör-webbplats

Plats

IHM Business School Malmö
Norra Vallgatan 102
Malmö, Sverige
+ Google Map