Utbildning

Sveriges HR Förening arrangerar årligen flera olika typer av utbildningar inom alla olika områden som kan vara till nytta för dig som arbetar med HR. Nedan finner du de utbildningar som finns tillgängliga just nu.


INNEHÅLL FRÅN LIN EDUCATION

En bra utgångspunkt för att kategorisera lärande är att identifiera formerna centraliserat och decentraliserat lärande. Namnen är mindre viktiga, poängen är att uppdelningen kan underlätta att besvara frågorna vem, var, vad, när och hur lärandet sker.   Centraliserat lärande Det finns ett behov av att sprida kunskap och lärande som syftar till att skapa en gemensam syn på bolaget och bidrar … Fortsätt läsa Vinsten av att kategorisera Learning & Development


4 JUN 2018 - 5 JUN 2018

Från den här kursen åker du hem med praktisk kunskap i hur och till vilken nytta du kan agera coachande i HR-arbetet till vardags. Du har fått prova på att coacha, och vi gissar att du har upptäckt hur ganska enkla förändringar i ditt sätt att lyssna och ställa frågor får stora effekter. Inom HR … Fortsätt läsa Coachande förhållningssätt inom HR (vad, hur och varför?)