LYSSNA!

Vi tar pulsen på coronakrisen

Tommie Cau träffar Lena Bjurner, VD och Generalsekreterare på Sveriges HR-Förening och Anna-Karin Samuelsson, HR-direktör för Ericsson i Sverige. Båda har lång erfarenhet från HR, företagsledningar och krishantering och har på varsitt sätt en unik insyn i den pågående krisen.

Lyssna nedan.

Ett öppet samtal om effekter, lösningar och scenarion för hanteringen av covid-19 krisen. Men också konkreta exempel på vad som har gjorts och görs för att hantera en kris som ingen någonsin har kristränats för, vad som är viktigast just nu och hur HR och ledare kan hantera det ultimata stresstestet som nu pågår.

Detta specialavsnitt finns bara i en version och utvalda lyssnarfråga vävs in i samtalet. 

Lena Bjurner är Generalsekreterare och VD för Sveriges HR Förening. Hon har över 20 års erfarenhet som chef inom försäljning, kundutveckling och HR. De senaste 15 åren har hon varit HR-direktör i olika roller inom American Express globalt och för Scandic Hotels Group.

Anna-Karin Samuelsson är VP & Head of People Sweden and Group Functions på Ericsson. Hon har över 20 års erfarenhet som chef och HR-ledare och har tidigare varit bl.a. HR-direktör på Karolinska Universitetssjukhuset, CGI och Cision.

 

Avsnittet finns också på Apple Podcast och Spotify.

Publicerad: tisdag 24 mars, 2020