Johan Segergren och Zorica Bodiroza.

FRÅGA FORSKAREN!

Hemma eller på kontoret?

Hur kommer våra arbetsplatser och arbetsliv se ut när vi tar oss ur pandemin och lever utan restriktioner?

I detta avsnitt möter vi Lena Lid Falkman, en efterlängtad gäst hos Fråga forskaren. Lena hjälper oss reda ut allt kring framtidens arbetsplats och vad forskning visar. Hon pratar också om digitalt ledarskap och hur det skiljer sig från det traditionella ledarskapet.
 

Lena Lid Falkman
Lena Lid Falkman. Foto: KAU


Lena Lid Falkman är lärare och forskare på Handelshögskolan i Stockholm sedan 1998 samt lektor i arbetslivsvetenskap på Karlstad universitet sedan 2020. Hon är också en uppskattad föreläsare på företag och myndigheter. Nyligen släppte hon boken Sweden Through the Crisis som handlar om hur pandemin påverkar våra arbetsplatser och arbetsliv.

Lyssna här:

Publicerad: fredag 7 maj, 2021