Johan Segergren och Zorica Bodiroza.

FRÅGA FORSKAREN!

Vi firar 100  000 nerladdningar
– och blickar in i framtiden!

Nina Bozic, senior forskare inom Innovation Management and the Future of Work på forskningsinstitutet RISE, tar oss med på en framtidsresa där vi ges möjlighet att få utforska hur verksamheter, arbete, kompetens och arbetsmiljö kan se ut i framtiden.

Vilka kompetenser behöver chefer och ledare utveckla för att hantera dagens- och morgondagens komplexa och föränderliga tillvaro? Det kommer Nina ge exempel på. Hon tipsar också om hur team och ledare behöver tänka om och tillsammans utveckla framtidsscenarier men också om det framväxande behovet av en mer proaktiv dialog om digital etik.

Lyssna här:

Avsnittet släpptes 9 februari 2023

Publicerad: söndag 12 februari, 2023

Nina Bozic

Nina Bozic, senior forskare inom Innovation Management and the Future of Work på forskningsinstitutet RISE.