Linda Björk, HR-chef på Framtiden.

Hej HR!

Kraften när man säger att det går

Framtiden, fastighetskoncernen som ägs av Göteborgs stad, fick en ledande roll när Göteborgs kommunfullmäktige år 2020 beslutade om ett riktigt utmanande och viktigt mål: Att inget område i Göteborgs stad ska finnas med på Polisens lista för särskilt utsatta områden.  

Framtiden satte år 2020 sin strategi för att nå det målet. De tror att det är möjligt, om alla gör allt de kan. Linda Björk, HR-chef på Framtiden, säger att kraften i dessa ord är stor och att det har inspirerat andra samhällsaktörer att engagera sig för att gemensamt jobba mot att nå målet. 

Lyssna på avsnittet för att höra mer om Framtidens strategiarbete, hur de inspirerats av framgångsexempel från egna koncernen, tankar kring kompetens när nya roller ska utformas och vikten av en kraftfull förändringsberättelse som inspirerar en hel organisation att gemensamt jobba mot målet och stärker viljan att vara med och bidra.  

Lyssna här!

Avsnittet släpptes 3 mars 2023

Publicerad: fredag 3 mars, 2023
Linda Björk, HR-chef på Framtiden
Linda Björk, HR-chef på Framtiden.