Digitalt

Pengar till digitalisering

Sackar företaget efter i det digitala rejset fast soliditeten är god? Är ni fyllda med kompetens och annat ädelt kapital, men behöver en skjuts för att skjuta fram positionen?

Sackar företaget efter i det digitala rejset fast soliditeten är god? Är ni fyllda med kompetens och annat ädelt kapital, men behöver en skjuts för att skjuta fram positionen? Tillväxtverkets Checkar för digitalisering är en satsning som vänder sig till mindre företag, 2–49 anställda och med en omsättning på minst 3 miljoner kronor, som vill utveckla verksamheten och »skapa nya värden i företaget«. Det kan till exempel handla om att sondera fram en ny affärsmodell eller helt enkelt driva igenom den där digitaliseringen av verksamheten som inte blivit av. Läs mer om villkoren och i vilka regioner checkarna delas ut på: tillvaxtverket.se

Publicerad: torsdag 8 mars, 2018