Lena Hadad. Foto : Staffan Claesson

Årets HR-hjältar

Lena Hadad ny juryordförande

Sveriges HR Förening har utsett Lena Hadad till ny juryordförande för HR-utmärkelserna Sveriges HR medarbetare, Sveriges HR chef & Sveriges HR profil som årligen delas ut under HR Galan. Som stolt branschförening vill Sveriges HR Förening genom dessa prestigefyllda priser lyfta de många goda exempel och glödande eldsjälar som finns på våra svenska arbetsplatser.

»Jag är väldigt glad över att Lena Hadad valt att tacka ja till rollen som juryordförande. Lena, som sedan juni 2018 är HR-direktör på Arbetsförmedlingen, har stor kunskap och lång erfarenhet inom HR och är en ansedd person inom HR-branschen. Jag är övertygad om att hon genom sitt engagemang kommer att inspirera och leda juryarbetet på ett föredömligt sätt. Samtidigt vill jag passa på att tacka Tina Ekström, VD Nyckeltalsinstitutet, för det fantastiska arbete Tina gjorde i sin roll som juryordförande under 2018«, säger Ulrika Spåls, Sveriges HR Förenings styrelseordförande.

»Det är hedrande att få möjligheten att vara ordförande i en så viktig tävling. Jag ser fram emot att den närmaste tiden forma jurygruppen och så småningom ta emot alla nomineringar. Vi har ett viktigt arbete framför oss och för mig är alla som blir nominerade en vinnare«, säger Lena Hadad.

Vinnarna kommer att tillkännages på HR-Galan som går av stapeln den 8 oktober 2019 i Stockholm.

»HR-Galan blir en oförglömlig kväll där vi tillsammans får hylla de ledstjärnor som finns ute i landet. Vår ambition är att öppna upp för nomineringar i mars och jag hoppas på ett stort intresse kring tävlingen och att många tar tillfället i akt att nominera en fantastisk ledare eller en kompetent medarbetare till något av våra priser. Detta är ett av de sätt vi kan uppmärksamma alla de fantastiska insatser som görs inom HR och den viktiga roll som HR har på våra arbetsplatser«, säger Manne Didehvar, Generalsekreterare Sveriges HR Förening.

Mer information om tävlingen och priserna Sveriges HR-chef, Sveriges HR-medarbetare och Sveriges HR-profil men också om Sveriges HR Förenings event och aktiviteter hittar du www.hrforeningen.se.

Presskontakt: Cecilia Romanus. Kontakta Cecilia på cecilia.romanus@sverigeshrforening.se eller 070-86 41 213.

 

Publicerad: fredag 11 januari, 2019