Lena Bjurner, generalsekreterare på Sveriges HR Förening.

Podcast

Premiär för Hej HR!

Nu lanserar Sveriges HR Förening nya podden Hej HR! Lena Bjurner, vd och generalsekreterare, träffar spännande gäster som delar med sig av tips och insikter. Lyssna!

Förändring pågår överallt i våra organisationer och innovation är nyckeln till framtiden – men hur ska man hänga med i allt som händer? Jo, genom att samla så många perspektiv som möjligt!

I podden Hej HR! träffar Lena Bjurner, vd och generalsekreterare på Sveriges HR Förening, spännande personligheter hela vägen från näringsliv och stora organisationer till offentlig sektor och små start ups. Det blir pang på om vad som pågår just nu. Och tankar om framtiden.

Häng med!

Avsnitt 1: Hur når vi målet?

I första avsnittet av Hej HR! får vi möta Viktoria Petersson och Marie Lundgren från Starstable, online-hästspelet som gjort succé med miljontals användare. Viktoria och Marie berättar om ett spännande förändringsarbete i organisationen, där också HR:s roll är under utveckling. I den nya organisationen är ambitionen att behålla förståelse och fart. Beslut fattas genom att hela tiden ställa sig frågan: »Tar det här beslutet dig närmare eller längre från det mål vi vill nå?«

Lyssna här:

Finns även där poddar finns!

Publicerad: onsdag 13 januari, 2021