Johan Segergren och Zorica Bodiroza.

FRÅGA FORSKAREN!

Framgångsrikt ledarskap

I episod 15 möter vi Ingrid Tollgerdt-Andersson och har ledarskapsfrågor i fokus. Ingrid är doktor i ekonomisk psykologi, forskare, författare och konsult. Hon har disputerat vid Handelshögskolan i Stockholm med en mycket uppmärksammad doktorsavhandling om framgångsrikt ledarskap.

Ingrid Tollgerdt-Andersson

Om Ingrid Tollgerdt-Andersson

Ingrid Tollgerdt-Andersson har också varit anställd vid Handelshögskolan i Stockholm och därefter vid Ekonomihögskolan i Lund. I detta avsnitt diskuterar vi framgångsrikt ledarskap och vilka egenskaper som specifikt leder till det. Vi pratar även om vilket ledarskap som attraherar topptalangerna samt hur de så kallade »Trivselcheferna« påverkar sjukfrånvaro.

Lyssna här:

Publicerad: fredag 12 mars, 2021