Johan Segergren och Zorica Bodiroza.

FRÅGA FORSKAREN!

Inkludering på riktigt

Vilka är nycklarna för att få frågorna in i verksamheten på såväl strategisk som på operativ och daglig nivå. Och hur påverkar det vi gör och inte gör samt vad vi säger och inte säger dessa viktiga frågor?

Vi möter Charlotte Holgersson, docent i genus, organisation och ledning vid KTH, i ett samtal om jämställdhet och mångfald.Ett spännande avsnitt där Charlottes forskning möter Zoricas och Johans långa erfarenhet från frågorna i det praktiska arbetslivet.

Charlotte Holgersson
Charlotte Holgersson. Foto: Nicklas Gustafsson

Vi möter Charlotte Holgersson, docent i genus, organisation och ledning vid KTH, i ett samtal om jämställdhet och mångfald.Ett spännande avsnitt där Charlottes forskning möter Zoricas och Johans långa erfarenhet från frågorna i det praktiska arbetslivet.

Lyssna här:

Publicerad: torsdag 15 april, 2021