Lena Bjurner, generalsekreterare på Sveriges HR Förening.

Hej HR!

Därför behöver vi lära om lärande

Just nu händer det mycket inom HR på Sveriges Radio och pandemin har precis som för många andra organisationer snabbspolat arbetet framåt.

HR-direktören Carolina Wikström och Jeanette Almberg-Paravati, chef för Akademin på Sveriges Radio, berättar om utvecklingen av deras nya lärandeplattform och arbetet med att få in lärandet i vardagen. De berättar också om vilken nytta de kan se tack vare beslutet att ta hem rekryteringen genom att ha en egen rekryteringsavdelning.

Tillsammans diskuterar de varför är det viktigt att lära organisationen om lärande samtidigt som man utvecklar nya verktyg och processer. Carolina och Jeanette tipsar också om hur man får med ledning och organisationen på en moderniseringsresa.

Lyssna här!

Publicerad: måndag 25 oktober, 2021

Carolina Wikström och Jeanette Almberg-Paravati, chef för Akademin