Mårten Stålnacke, HR-chef på familjeägda bolaget Daloc i Töreboda.

Hej HR!

Öppnar dörrar till samarbete och utveckling

Vi blir smartare om vi hjälps åt och lär oss tillsammans. Mårten Stålnacke, HR-chef på familjeägda bolaget Daloc i Töreboda, gästar Hej HR! för att dela med sig av hur han bland annat ser på samarbete som kompetensutveckling.  

Som HR-funktion har du alltid fokus på utveckling av andra. På individer, på organisationen i stort och av affären/uppdraget. Men att också vända blicken inåt och se på ens egen utveckling är inte alltid lika självklart. I detta samtal berättar Mårten hur han och hans team såg behov av att utveckla sin kompetens inom projektledning och vilka resultat de redan sett av denna förflyttning. 

De har bland annat fått ett gemensamt språk, bättre förståelse för varandra och en högre nivå på genomförandet av nya aktiviteter och initiativ.  


 

Lyssna här!

Podden produceras av Sveriges HR Förening (hrforeningen.se) 
Musik: I Am Karate

Avsnittet släpptes 17 mars 2023

Publicerad: fredag 17 mars, 2023
Mårten Stålnacke
Mårten Stålnacke, HR-chef på familjeägda bolaget Daloc i Töreboda.