Johan Ahlgren affärsutvecklare på Work and Passion

REKRYTERING

Få betalt för ditt CV

Lägg upp ditt CV på en rekryteringsfirma och få betalt för besväret! Låter det för bra för att vara sant? Nu lanseras i varje fall tjänsten Work and Passion på den svenska marknaden.

»Rekryteringsbranschen har sett ut på liknande sätt i många år, trögrörlig och med processer som både tar tid och kostar pengar. Work and Passion möjliggör en lönsam matchning för såväl kandidater som rekryterande bolag. Att få fram bra och lämpliga kandidater tar ofta lång tid, men med vår tjänst räknar vi med att det tar halva tiden för bara hälften av kostnaderna«, säger Johan Ahlgren affärsutvecklare på Work and Passion.

Kunderna är rekryteringsbolag och arbetsgivare som själva vill rekrytera. Work and Passion tror att man på det här viset kommer nå eftertraktade personer som kanske inte aktivt söker jobb men som ändå är intresserade om ett bra erbjudande dyker upp.

Och ersättningen?

Om ett företag blir intresserad av ditt CV och vill komma i kontakt får du 280 kronor. För en intervju ersätts du med 1 800 kronor och leder det till en anställning trillar det in 5 000 kronor.

Bakom Work and Passion står börsnoterade Maxkompetens (under namnbyte till MoxieTech). Läs mer på workandpassion.se

Foto (bakgrund): Bildfokus/Shutterstock

Publicerad: tisdag 17 april, 2018