Johan Segergren och Zorica Bodiroza.

FRÅGA FORSKAREN!

Självledarskap

I avsnitt 5 får Johan och Zorica besök av arbetslivsforskaren Gisela Bäcklander.

I den här episoden av Fråga Forskaren möter vi Gisela Bäcklander. Temat är en av de hetaste trenderna inom ledarskapsgebitet de senaste åren, självledarskap. Vad är egentligen självledarskap och hur definierar Gisela det? Är självledarskapet nyckeln till att skapa framgång eller finns det baksidor vi verkligen behöver beakta? Följ med oss i ett spännande avsnitt där vi även passar på att diskutera de aktivitetsbaserade kontoren och utmaningarna med ett ökat hemarbete med Gisela. Läs även intervjun med henne här på HR People.

Gisela Bäcklander. Foto: Mikael Sjöberg

Lyssna här:

Avsnitten hittar du här nedan och på plattformar där poddar finns.

Publicerad: torsdag 24 september, 2020