Nytt uppdrag

Bitte Ferngren till MultiMind

Bemannings- och rekryteringsföretaget MultiMind stärker sin bolagsstyrelse med Trygg-Hansas HR Direktör Bitte Ferngren.

»Jag är stolt över uppdraget och ivrig att kunna bidra till MultiMinds utveckling. För mig är det ett unikt företag som sedan starten varit fokuserade på internationell kompetens, och det är ett område där vi kommer att se en enorm utveckling under de närmaste åren«, säger hon.

MultiMinds nisch är alltså att förmedla personal med språkkunskaper och internationell erfarenhet. Områdena rör sig från kundservice via ekonomi marknadsföring och IT till HR. Det sistnämnda har Bitte Ferngren en lång erfarenhet av: före hennes tillträde som HR-direktör på Trygg-Hansa hade hon HR-tjänster på både nationell och internationell nivå hos Telia Company. Innan dess har hon varit HR-ansvarig på Falck och förhandlingschef på Posten.

MultiMinds grundare Kristian Andersson säger att han gläder sig över »den långa erfarenhet som Bitte Ferngren för med sig från ledande HR-positioner på välrenommerade företag«. Han fortsätter:

»Vi har under det senaste året arbetat på att bygga en bolagsstyrelse som ska ha en bred kompetens som matchar våra behov framåt. Idag står kampen om att behålla, utveckla och attrahera de bästa medarbetarna. Bitte har en gedigen erfarenhet inom detta område och därför känns det mycket bra att kunna välkomna henne till styrelsen.«

MultiMind Group AB bedriver verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Filippinerna.

Publicerad: tisdag 13 mars, 2018

Idag står kampen om att behålla, utveckla och attrahera de bästa medarbetarna. Bitte har en gedigen erfarenhet inom detta område och därför känns det mycket bra att kunna välkomna henne till styrelsen.