krishantering

Premiär för ny vlogg!

Lena Bjurner, Sveriges HR Förenings generalsekreterare, är första gästen. Det blir ett samtal om vikten av att arbeta faktabaserat och lyckas navigera genom krisen med medarbetaren i fokus.

Den populära vloggen #HREats från Jobylon släpper en extrainsatt vloggserie för HR med fokus på krishantering och digital gemenskap under coronapandemin.

I denna specialserie möter tittarna experter inom bland annat digitalt samarbete, företagskultur på distans och nätbaserad rekrytering. Spännande samtal utlovas med fokus på upplevelser och utmaningar som pandemin orsakar, och hur man tacklar problemen. Syftet är att möjliggöra och främja kunskapsutbyte, samhörighet och gemenskap inom HR.

Det första avsnittet gästas av Sveriges HR Förenings generalsekreterare Lena Bjurner. Hon pratar om vikten av att arbeta faktabaserat och navigera genom krisen med medarbetaren i fokus. Hon ger råd till HR under coronapandemin och pratar utifrån fyra parametrar: samarbete, kommunikation, dialog och mod.

Publicerad: fredag 27 mars, 2020