Johan Segergren och Zorica Bodiroza.

FRÅGA FORSKAREN!

Ett gott medarbetarskap

I detta poddavsnitt lär vi oss mer om »metastudier« som forskningsmetodik och vi utforskar det aktuella och populära ämnet »medarbetarskap« tillsammans med Stefan Söderfjäll.

Stefan hjälper oss att förstå vad medarbetarskap är och vad man behöver adressera när man jobbar med att utveckla medarbetarskapet på våra arbetsplatser. Vilka beteenden behöver vi se mer av och förstärka för att främja gott medarbetarskap och hur hänger medarbetarskap och ledarskap ihop, och om det hänger ihop? Kan man med fördel utveckla dem tillsammans som team? Är tillit och psykologisk trygghet en effekt av bra medarbetarskap och varför är det så viktigt i dagens arbetsliv?

Stefan Soderfjall
Stefan Söderfjäll

Lyssna här:

Avsnitten hittar du här nedan och på plattformar där poddar finns.

Publicerad: tisdag 15 december, 2020