8 mars

Välj att utmana!

I dag är det Internationella kvinnodagen. Då passar vi på att lyfta fram några av alla de fantastiska kvinnor som varit med i HR People och berättat sin historia.

Goda förebilder som var och en på sitt sätt driver förändring och som genom sitt sätt inspirerar andra. Kvinnor som arbetar för ett mer hållbart och rättvist samhälle – och som är djupt förankrade i årets tema för Internationella kvinnodagen: #ChooseToChallenge.

Karin Hagman, Anna Kinberg Batra, Pernilla Nissler, Åsa Alexandrow, Barbro Westerholm, Anne Ramberg, Ida Lemoine, Nyamko Sabuni, Kerstin Hesselgren, Malin Berglund, Suzan Hourieh Lindberg, Charlotte Mattfolk, Petra Laewen, Fanny Widman, Johanna Thermaenius, Lena Henning, Marinette Patriksson, Gisela Bäcklander, Pia-Maria Thorén, Petra Skoglund, Liv Gorosch, Camilla Häggroth, Teresa Acuna Lopez, Rebecka Cowen Forsell, Katrine Marcal, Marilyn Langeler, Jenny Sander, Hélène Barnekow… Och många fler som varit med i HR People. Tack, för att ni gör skillnad!

Sedan hoppas vi såklart att den här typen av uppmärksamhetslistor inte ska behövas i framtiden. Men där är vi ännu inte.

Publicerad: måndag 8 mars, 2021