Cecilia Bisgaard, community coordinator på Sveriges HR Förening.

NY PÅ JOBBET!

Nu förstärker HR Föreningen

Cecilia Bisgaard är ny community coordinator med uppgift att utveckla nätverkandet.

Sveriges HR Förening har fått tillökning: en ny community coordinator. Cecilia Bisgaard kommer senast från startup- och innovationssfären, där hon arbetade med att utveckla just communities.

»Där såg jag hur viktigt det är för bolagens utveckling att människor sätts i centrum. Därför är jag stolt och glad över att nu få bidra till att föra HR-professionen framåt.«

Vad ska du göra på föreningen?

»Bland annat rodda med webinarier och nätverk, samt bidra till att skapa sammanhang där våra medlemmar kan mötas och lära av varandra. Jag tar gärna emot input på vad vi borde göra mer av – bara mejla mig!«

Viktigaste HR-frågan just nu?

»Svår fråga! Men tydligt är att HR och HR-kompetenser är centrala för att möta framtiden. Därför vill jag slå ett slag för årets upplaga av HR Dagarna där vi ska utforska hur vi kan navigera i en oviss framtid och utveckla vår profession, och som jag också kommer projektleda.«

Publicerad: tisdag 24 maj, 2022

CECILIA BISGAARD

Bor: Relativt nyinflyttad till Stockholm.

Oanad hobby: Besöka slott i Sverige och skapa den bästa smörgåstårtan.

Bästa boken: En kursbok från mina beteendevetenskapliga studier, och som jag gärna återkommer till – Bortom lärandet av Gert Biesta. 

Första jobbet: Trädgårdsskötare.

Förebild: Jag vet inte om jag har någon direkt förebild, utan är nog en sådan som finner inspiration och lärdomar från alla jag träffar.