Maria Morin, Chief People Officer, och Jonas Westerlund, Arbetsplatsstrateg.

HEJ HR!

Framtidens arbetsplats

Hur kan vi utforma och skapa ett kontor och en miljö dit man längtar till att få komma till – och samtidigt vara relevanta för framtiden?

I detta avsnitt träffar HR-föreningen Maria Morin, Chief People Officer, och Jonas Westerlund, arbetsplatsstrateg, för att prata om hur de tillsammans jobbar för att Mölnlycke Health Care ska vara en attraktiv arbetsgivare med en attraktiv arbetsplats för sina medarbetare.

Du får höra mer om deras projekt New HQ och hur HR- och People-strategin lyfter fram detta som ett prioriterat område för att kunna vara relevanta i framtiden. Det blir också snack om vikten av att utgå från medarbetarnas behov, vad vill vi ha av våra arbetsplatser efter pandemin, och hur kan vi utforma och skapa en miljö dit man längtar till att få komma till.

Publicerad: fredag 3 november, 2023